TUOTTEEMME

BALMAIN

Balmain luksustuotteet ovat useiden kansainvälisten hius- ja muotitalojen suosikkisarja, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai sulfaattia.

DERMOSIL

Dermosil on ollut viime aikoina hyvin paljon nuorten- ja nuorten aikuisten suosiossa. Laadukkaita meikkejä, trendikkäitä erikoishoitotuotteita ja turvallisia perustuotteita koko perheelle.

ALTER EGO

Italialainen Alter Ego on yksi johtavia tuotemerkkejä ammatillisten hiustenhoitotuotteiden saralla. Alter Ego tuotteet on suunniteltu suojaamaan, hellimään- ja tuomaan esiin naisen luonnollista kauneutta. Terveet hiukset tarkoittavat kauniita hiuksia.

CHI

CHI hiustuotteet ovat viimeisintä teknologiaa hiustesi elvyttämiseen ja kunnostamiseen. CHI on juuri se mitä tärvitset saadaksesi upeat, kauniit- ja terveet hiukset. Hiustyypilläsi ei ole merkitystä, koska CHI tuotteet käyvät kaikille.

SCHWARTZKOPF

Schwarzkopf on yksi maailman suurimmista kosmetiikkayrityksistä markkinoilla. Laaja tuotevalikoima sisältää monia tunnetuimpia ja rakastetuimpia hiusvärejä, muotoilutuotteita, hoitotuotteita, hygienia- ja ihonhoitotuotteita ja erittäin paljon muuta.

PUHAS LOODUS

Virolainen Puhas Loodus, tarjoaa luonnollisten uutteiden ja tehoaineiden kautta hellävaraista hoitoa. Puhas Loodus sisältää useita laadukkaita kasvo-, hius-, vartalo-, käsi- ja jalkahoitotuotteita.

SIM

Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, ja on yksi maailman huippuja. Tuotteet ovat hajusteettomia, korkealaatuisia, turvallisia- ja toimivia.

WOODY’S QUALITY GROOMING

Woody’s tekee tuotteita, joiden laadussa ei tehdä kompromisseja. Woody’s on tarkoitettu miehille, jotka etsivät yksinkertaista, mukavaa päivittäistä hoitoa. Tuotteemme tuoksuvat hyvälle, ja tekevät työnsä kunnolla loppuun.

GOLDWELL

Vain ammattilaisille suunnattu brändi, auttaa saavuttamaan kaikki tavoitteesi. Välittömästi parempi kampaus ja upea kiilto. Tuotteet on kehitetty vain kampaamoliikkeille, ja niitä myydään vain kampaamoissa.