TUOTTEEMME

system4

System4

sensido

SensiDO

ds

DS

WOODY’S QUALITY GROOMING

Woody’s tekee tuotteita, joiden laadussa ei tehdä kompromisseja. Woody’s on tarkoitettu miehille, jotka etsivät yksinkertaista, mukavaa päivittäistä hoitoa. Tuotteemme tuoksuvat hyvälle, ja tekevät työnsä kunnolla loppuun.

SIM

Sim Sensitive on hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja, ja on yksi maailman huippuja. Tuotteet ovat hajusteettomia, korkealaatuisia, turvallisia- ja toimivia.

goldwell

GOLDWELL

Vain ammattilaisille suunnattu brändi, auttaa saavuttamaan kaikki tavoitteesi. Välittömästi parempi kampaus ja upea kiilto. Tuotteet on kehitetty vain kampaamoliikkeille, ja niitä myydään vain kampaamoissa.

BALMAIN

Balmain luksustuotteet ovat useiden kansainvälisten hius- ja muotitalojen suosikkisarja, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai sulfaattia.

ALTER EGO

Italialainen Alter Ego on yksi johtavia tuotemerkkejä ammatillisten hiustenhoitotuotteiden saralla. Alter Ego tuotteet on suunniteltu suojaamaan, hellimään- ja tuomaan esiin naisen luonnollista kauneutta. Terveet hiukset tarkoittavat kauniita hiuksia.

PUHAS LOODUS

Virolainen Puhas Loodus, tarjoaa luonnollisten uutteiden ja tehoaineiden kautta hellävaraista hoitoa. Puhas Loodus sisältää useita laadukkaita kasvo-, hius-, vartalo-, käsi- ja jalkahoitotuotteita.

SCHWARTZKOPF

Schwarzkopf on yksi maailman suurimmista kosmetiikkayrityksistä markkinoilla. Laaja tuotevalikoima sisältää monia tunnetuimpia ja rakastetuimpia hiusvärejä, muotoilutuotteita, hoitotuotteita, hygienia- ja ihonhoitotuotteita ja erittäin paljon muuta.

Call Now Button